Over ons

De winkelstrip waar slagerij J. van Beijsterveldt gevestigd is bestaat al 50 jaar. Sinds 1980 is de slagerij in de familie Van Beijsterveldt. Vader, Jan van Beijsterveldt, had de leiding in de slagerij van 1980 tot 2012. Jeroen was al vanaf 2008 mede-eigenaar van de slagerij en heeft in 2012 de leiding overgenomen. Zijn ouders hebben toen een stapje terug gedaan.

Vanaf het begin hebben wij ons onderscheiden met filet americain. De afgelopen jaren zijn wij ons gaan specialiseren in heerlijke maaltijden uit eigen keuken. De grootste beloning van ons werk is dat we in 2012 zijn gekozen tot de top tien slagerijen van Nederland. Iets wat nog nooit iemand is gelukt in Breda en omstreken!!

Daarnaast levert slagerij J. van Beijsterveldt duurzaam varkensvlees, welke gecertificeerd is met het Keurmerk. Hierbij dragen zij bij aan de keten van duurzaam vlees.

Het rundvlees van slagerij J. van Beijsterveldt is afkomstig van Nederlandse boden en is van het Belgische Blauwe ras. Daarnaast is ook het welbekende rundvlees van de Black Angus verkrijgbaar.

Bent u op zoek naar heerlijk vlees en bijproducten voor de barbecue? Slagerij J. van Beijsterveldt levert heerlijke barbecueschotels met een compleet barbecuepakket. De pakketten zijn verkrijgbaar van een uitgebreid compleet pakket tot een kinderpakket. Dus voor ieder wat wils.