Bakkerij

Gebak:
– Cointreau
– Grand Marnier
– Kasteeltjes
– Chipolata
– Gianduja
– Rum
– Amaretto
– Harde mokka
– Hazelnoot
– Hazelnootrots
– Brabantpleintjes
– Appel gabbers
– Advocaatslof
– Caramelslof
– Hazelnoot schnitte
– Cassata

Taarten:
– Carameltaart
– Dyonaise taart 1*M
– Dyonaise taart 2*M
– Christoffeltaart 1*M
– Christoffeltaart 2*M
– Hazelnoottaart 1*M
– Hazelnoottaart 2*M
– Petit-fours 9 st.
– Sprits petit-fours 9 st.
– Thee banket
– TV gebak

Koeken:
– Gr. Krakeling 5 st.
– Bredase krakeling 8 st.
– Romia pakje 8 st.
– Gr. Victoria 8 st.
– Ges. Koekjes 250 gr.
– Gemberboterkoek
– Boterkoek
– S.V. Gev. Koek
– S.V. Enveloppen
– S.V. Soes
– Speculaas
– Amandelspeculaas
– Lubecker
– S.V. Amandelstaaf
– Kleine/grote speculaaspop
– Gevulde bitterkoek gr.
– Roomborstplaat
– Bredase Turf
– Bonbons
– Truffels

 Zoutjes:
– Ges. Kaas zout 2 ons
– Kaaspalmiers 2 ons
– Kaasstengels 2 ons
– Amandelzout 2 ons
– Lange kaasstengels
– Borrelsoesjes
– Kaassoesjes