Black Angus Beef

Het kaviaar onder het rundvlees!

Black Angus is één van de bekendste rassen van het rundvlees in Schotland, bekend om zijn uitzonderlijke malsheid en sappige, zilte smaak. Onze black Angus is afkomstig uit Noord-Amerika. Dit ras met zijn kenmerkende lange zwarte haren en hoorns is vooral bekend om zijn marmering  en sappigheid. Black Angus is het snelst groeiende ras van runderen, die de groeiende vraag van consumenten naar kwaliteit rundvlees met de  garantie en de zekerheid van kwaliteit weerspiegelt.

Black Angus Beef is rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit. Black Angus Beef is een uniek product dat uitermate geschikt is zowel voor  bakken als grillen. Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet. Het vlees van deze runderen is een  culinaire delicatesse vanwege zijn marmering die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid. Dit alles met als doel een mals, sappig en  bijzonder smaakvol stukje vlees van een superieure en constante kwaliteit te kunnen leveren.

Rood vlees, dat rundvlees omvat, is een goede bron van eiwitten en vitaminen en mineralen, zoals ijzer, selenium, zink, en B-vitamines waaronder  vitamine B12. Geen enkel voedsel bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid, zodat het doel moet zijn een breed scala van  levensmiddelen in het dieet zijn: balans is de sleutel. Mager rood vlees kan deel uitmaken van een gezonde en evenwichtige voeding.

Omdat Noord-Amerikaans rib-eye van zichzelf al zo schitterend mooi is, is de voorbereiding uiterst eenvoudig. Per persoon rekent u 175-200 gram.  Kom en overtuig uzelf van dit uitzonderlijke stukje Noord-Amerikaans rundvlees. Wij hebben onder andere, Black Angus Steaks, Rib-eye steak en kogelbiefstuk.