Iberico varkensvlees

Ons Iberico varkensvlees is afkomstig van het bedrijf Agroibéricos DeRaza. Dit bedrijf is marktleider in Spanje op het gebied van vers Iberisch varkensvlees. De volledige cyclus van de producten wordt gecontroleerd, vanaf de geboorte van de varkens die op de eigen velden opgroeien tot aan de slachting en de uiteindelijke verkoop.

Het Iberisch varken is uniek in zijn soort en groeit op een even unieke wijze op in Spanje. Het varken profiteert van de eigenschappen van zowel het Spaanse klimaat als de Spaanse omgeving.

De genetische eigenschappen van het Iberische varken leveren een varken op wiens vlees het cholesterol gehalte reduceert. Het vet van het vlees bevat zogenaamde gezonde eigenschappen. Dezelfde eigenschappen die ervoor zorgen dat bijvoorbeeld kalkoen als gezond vlees word beschouwd. De intramusculaire vetten zorgen ervoor dat het vlees smelt in de mond van de consument. Een ware delicatesse.

Dit alles in combinatie met de ervaring en expertise van Agroibéricos DeRaza, de moderne installaties en het professionele personeel waarover het bedrijf beschikt, zorgt ervoor dat het product door mensen uit de horeca wordt beschouwd als een topproduct.

In ons assortiment vindt u o.a.:
– procureur karbonade
– lomofilet
– racks